Elérhetőség

Állok rendelkezésére bármilyen kérdésben:
Tomcsányi András
Telefon: 20/979-1161
Fax:26/393-295
Email: tomoszbt@gmail.com
Várom szíves érdeklődését!

Konyhabútor

Bármilyen egyedi tervezésű konyhabútor elkészítését vállaljuk.
Mi is az az egyedi bútorgyártás? Nincsenek kötött elemméretek, sem szélességben, sem hosszban, így a teljes területet ki lehet használni, ha kell fiókos, ha kell polcos vagy vegyes elem kerülhet beépítésre. Bármilyen formájú, szélességű, mélységű munkalap megrendelhető. Igény szerint használunk kiváló minőségű bútorlapot, illetve fenyő és keményfa fűrészárut.

Az egyedi konyhabútor készítés során felhasználható termékek:
EGGER, FALCO laminált lapok,
BLUMM, FORREST vasalatok,
Gránit, decorborítású, keményfa munkalapok,
Zanussi, Elektrolux, AEG, Fagor beépíthető konyhai gépek.
A konyhabútor tervezésében segítséget is nyújtunk, akár belsőépítész igénybevételével.

Fenti képünkön egy öregített tiszafa színű konyhabútor látható referenciáink közül.

Konyhabútor kisokos
Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a konyhabútor megtervezésénél?

A konyhabútor helykihasználása: A konyhabútor akkor jó, ha maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet, vagyis nincsenek holtterek a konyhában. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a zsúfolt hatású konyhát eredményező konyhabútor a megfelelő, épp ellenkezőleg: a konyhabútor helykihasználásának titka abban rejlik, hogy nem megy az esztétikum és kényelem rovására.
A konyhabútor praktikuma: Az egyedileg tervezett konyhabútor legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben a leendő használó igényeihez szabható. Például egy alacsonyabb hölgy számára a szabvány konyhabútor magassághoz képest alacsonyabban elhelyezett konyhapult és mosogató a kényelmes, míg egy nagycsaládos háziasszonynak fontosak a kézre eső beépített konyhai gépek, amelyek használaton kívül néhány mozdulattal elrejthetőek a konyhabútor erre kialakított helyein, stb.
A konyhabútor stílusa: A fa konyhabútor számtalan stílusban készülhet, a választás mindig egyéni ízlés függvénye. Amerikai konyha esetén a konyhabútor stílusának összhangban kell lennie a szoba bútorainak, berendezéseinek, színvilágának stílusával is.
A konyhabútor tisztíthatósága: A konyha a gőz, pára, nagymértékű hőfokingadozás helyszíne. Épp ezért a konyhabútor megfelelő felületkezelése igen fontos; ez teszi ellenállóvá és könnyen tisztíthatóvá a konyhabútor külső és belső részeit.

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha