Elérhetőség

Állok rendelkezésére bármilyen kérdésben:
Tomcsányi András
Telefon: 20/979-1161
Fax:26/393-295
Email: tomoszbt@gmail.com
Várom szíves érdeklődését!

Beépített Szekrény

Cégünk az elmúlt években nagy tapasztalatot szerzett beépített szekrény gyártásban. Egyedi méretezés, kivitelezés fából, vagy bútorlapból. Helyszíni felmérés után tervet készítünk a kívánt szekrényről, amit egyeztetünk a megrendelővel.
beépített szekrény, igény szerint készülhet tolóajtóval. Ezeket külön erre a területre szakosodott céggel, az In Forma-val gyárttatjuk (www.alu-sytyle.hu). Az ajtó készülhet teljes tükör bevonattal, vagy anélkül, illetve automatikus záródással. A beépített szekrény belső szerelvényeit a legkiválóbb gyártóktól szerezzük be, amiket katalógusból rendelhetnek meg.

A beépített szekrények közül az alábbiakat emelnénk ki:

  • Galéria alatti beépített szekrény
  • Fürdőszobai szekrény beépítés
  • Beépített könyvespolc

Az alábbi képen egy beépített könyvespolc látható, ami kisebb helyeken kifejezetten helytakarékos megoldás lehet.

Beépített szekrény kisokos

Az ideális beépített szekrény jellemzői.

  • A beépített szekrény mérete: A beépített szekrény mérete a rendelkezésre álló hely (közlekedő folyosó, szoba, fürdőszoba, sarok stb.) és a beépített szekrény funkciójának (mit, mekkora dolgokat fognak tárolni benne) függvénye. A beépített szekrény méretét úgy kell megtervezni, hogy ne tegye kényelmetlenné a mellette való közlekedést, ne vegyen el hasznos teret.
  • A beépített szekrény belső kialakítása: Sokféle beépített szekrény van, a belső kialakítást mindig a funkció szabja meg alapvetően. Készíthető akasztós, polcos, fiókos, vagy ezek kombinációjával kialakított, esetleg rejtett rekeszes beépített szekrény.
  • A beépített szekrény típusa: A beépített szekrény igény szerint készülhet toló vagy nyíló ajtóval, tükrös felületekkel, lehet automatikusan záródó. Lehet falhoz rögzített beépített szekrény, sarokszekrény, vagy akár falba süllyesztett beépített szekrény is.
  • A beépített szekrény stílusa: A jó beépített szekrény külső megjelenésében a helyiség stílusához illeszkedő, harmonikus és esztétikus

.

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha